Om Lunds Skrædderi

Hos Lunds Skrædderi

Laver vi skræddersyet løsninger efter dine ønsker. Vi har stor erfaring med dameskrædderi med speciale i brudekjoler, festkjoler, konfirmationskjoler og dåbskjoler.

Til Bruden.

Et bryllup er en stor dag og det har stor betydning at du får den helt rigtige kjole. Og at kjolen sidder perfekt til din figur. Vi syr efter dine mål og ønsker, og designer og syr alt fra bunden.
Jeg anbefaler dig ikke at tager alt for mange med under dine prøvninger.

Designproces

Kom med dine ønsker i form at billeder eller tegninger og vi vil sammen designe og skabe den helt rigtige kjole til dig. Vi taler også om materialevalg og jeg giver gerne gode råd til dine ønsker.
Du skal regne med ca. 3 besøg i forretningen til prøvning og tilretning. For at få den bedste oplevelse vil jeg anbefale at komme i god tid før festen ca. 3-4 mdr. før kjolen skal bruges.

Tilretning af brudekjoler og diverse

  • Tilretning af brudekjoler er vores helt store speciale og både jeg og min medarbejder har mange års erfaring indenfor det brudekjoler og festkjoler.
  • Diverse tilretninger og omforandringer af festtøj/kjoler, og konfirmationskjoler
  • Oplægning af diverse kjoler, nederdele og bukser
  • Almindelig tilretning af hverdagstøj

Om mig

Mit navn er Stine Lund Paulsen. Jeg er er uddannet i 2006 fra TEKO center Herning som beklædningshåndværker med speciale i modelsyning.

Fra 2006-2014 var jeg ejer af brudekjoleforretningen Hundborg Handmade i Randers. Hundborg Handmade designede skræddersyet brudekjoler, så jeg har meget stor erfaring indenfor brudekjoler.

Jeg glæder mig til at tage imod nye festglade kunder. Så vil jeg gøre mit til at opfylde dine ønsker for din store dag.

Tjek Instagram og Facebook hvor der løbende vil komme flere billeder op af alt det vi går og laver i Lunds Skrædderi