Brud

Hos lunds skrædderi designer og syr vi skræddersyet løsninger efter dine ønsker og drømme.

Lade os gøre dine drømme til virkelighed

Hos lunds skrædderi designer og syr vi skræddersyet løsninger efter dine ønsker og drømme.

Det til til at bestille din brudekjole. Lad dig inspirere af vores brudekjoler, eller kom med dine egne ønsker, så designer vi sammen din drømme-brudekjole.

Som brudekjoledesigner, er mit største ønske, at skabe noget som du virkelig føler dig godt tilpas i. Det skal være noget som fremhæver alle dine smukke sider. Du skal føle dig godt tilpas på din bryllupsdag, og derfor har det stor betydning hvilken kjole du ender med Jeg skræddersyr alle brudekjoler fra bunden, og arbejder i alle slags materialer. Brudekjolen er en vigtig del på din bryllupsdag, og skal indramme dig.

Vi er et skrædderi og har ikke kjole- prøver hængene som du kan hoppe i, men har massere af gode ideer til at hjælpe dig på vej. Vi laver altid en kjole-prøve på designet så vi sammen kan se om vi taler samme sprog.

Hvis du så vælger at gå videre i processen trækkes prisen for prøven fra den endelige kjolepris.

Du er med hele veje! Og du kan lade dig inspirere af de kjoler og detaljer jeg har på min side eller detaljer du har forelsket dig i andre steder. Jeg laver ikke kopier! med vil godt udvikle på en god ide du kommer med. Jeg ved at bryllups-moden ændre sig hele tiden og vi forsøger at følge godt med. Det er helt uforpligtende at komme forbi til en samtale om dit forstående bryllup og brudekjole.

Brudekjoler