Brudekjoler

Hos lunds skrædderi designer og syr vi skræddersyet løsninger efter dine ønsker og drømme.

Lade os gøre dine drømme til virkelighed

Hos Lunds Skrædderi designer og syr vi skræddersyet løsninger efter dine ønsker og drømme.

Bestil din brudekjole i god tid. Lad dig inspirere af vores brudekjoler, eller kom med dine egne ønsker, så designer vi sammen din drømme-brudekjole.

Som brudekjoledesigner, er mit største ønske, at skabe noget som du virkelig føler dig godt tilpas i. Det skal være noget som fremhæver alle dine smukke sider. Du skal føle dig godt tilpas på din bryllupsdag, og derfor har det stor betydning hvilken kjole du ender med.

Jeg skræddersyr alle brudekjoler fra bunden, og arbejder i alle slags materialer. Brudekjolen er en vigtig del på din bryllupsdag, og skal gerne indramme hele dig.

Når man får skræddersyet et kjole hos os er du er med hele veje! Og du kan lade dig inspirere af de kjoler og detaljer jeg har på min side, eller detaljer du har forelsket dig i andre steder. Jeg laver ikke kopier! med vil godt udvikle på en god ide du kommer med. Jeg ved at bryllups-moden ændre sig hele tiden og vi forsøger at følge godt med. Det er helt uforpligtende at komme forbi til en samtale om dit forstående bryllup og brudekjole.

Brudekjoler